Aktive seniordage skudt i gang

Arrangementet gav inspiration til, hvordan vi kan få et godt og aktivt seniorliv

Sådan en ældre fyr som mig (67) skal til at være mere aktiv. Det skal jeg, fordi det er godt for min sundhed – både fysisk og mentalt. Og fordi jeg trænger til at få udvidet mit netværk og knytte nye venskaber.
Det mener Lyngby-Taarbæk Kommune, som sammen med 100 frivillige og omkring 50 frivillige foreninger fredag den 7. juni åbnede Aktive Seniordage.
Borgmester Sofia Osmani, udvalgsformand Casper Strunge og seniorrådsformand Claus Kolding-Jørgensen bød velkommen til de mange, som havde lagt vejen forbi Lyngby Idrætsby, hvor arrangementet fandt sted.

Derefter gik jeg en tur på pladsen, og jeg må sige, at der er imponerende mange aktivitetstilbud til os seniorer.


Overalt var der teltboder, hvor vi kunne høre nærmere om disse tilbud. I flæng kan nævnes Boblberg, Røde Kors, Frilandsmuseet, hvor frivillige fortalte om, hvordan det er at arbejde de steder.
Der var også en bod ”Cykling uden alder – ret til vind i håret”, en bod for interesserede i stavgang og en bod for en mandeklub.
Både personligt og som repræsentant for vores lokalavis, hvor vi i redaktionen i øvrigt alle er frivillige seniorer, vil jeg gerne slå et slag for arrangementet og anbefale mine aldersfæller (plus/minus) at overveje at blive frivillig i en af mange foreninger og organisationer. Du kan Google dig frem til dem og finde deres hjemmesider.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DEBAT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler

Foto: Lyngby-Taarbæk Kommune . Hvordan Lyngby-Taarbæk Kommune bliver drevet? Så..

Emil Søbjerg Falster . Emil Søbjerg Falster holder foredrag i..

Lyserød Lørdag var en stor succes Lørdag den 5. oktober..

Seneste nyheder