Spændende program klar på Kulturstedet Lindegaarden  2024-25

Efter en stille sommer er Kulturstedet Lindegaarden nu ved at vågne til en ny sæson

Efter de Historiske Dage d. 17. august er arrangementsserien Søndags-matinéerne klar med mange spændende oplevelsesmuligheder for store og små i deres sæsonprogram for 2024 og foråret 2025.

Her lægges der ud i september med et sing-along-arrangement, hvor vores mand på tinge, Sigurd Agersnap, SF, har udvalgt en række af sine yndlingssange, som han vil fortælle om og causere over,

hvorefter salen vil lade sangen folde sig ud med organist ved Virum Kirke, Knud Rasmussen, ved klaveret. I oktober byder Søndags-matinéerne på gypsy jazz, inspireret af Jango Reinhard med kvartetten Rêve Bohème, der vil rive publikum med i deres akustiske sound og livsglade musik. Ligeledes i oktober er der børnejazz med Ækle Jazzede Eventyr, når Trio Høgsbro spiller Rune T. Kiddes gendigtninger af de klassiske eventyr, der bliver til De tre bukke fra Brugsen og eventyret om Klaskepot. I november kan man opleve et musikalsk causeri om popgruppen Shibidua ved Thomas Ulrik Larsen, Pjat, poesi og postmodernisme, med masser af anekdoter, historier og eksempler fra Shubiduas store repertoire.

I december er der Gallakoncert i den store sal. Det er lykkedes Matinéerne at engagere det internationale unge klaverfænomen Gustav Piekut. Han vil spille musik af Franz Schubert og Claude Debussy, og Kulturstedet Lindegaarden fejrer dermed, at deres fremragende flygel nu er på egne hænder, efter at alle afdrag er betalt. Det bliver en musikalsk oplevelse udover det sædvanlige!

Så der er al mulig grund til at gå ind på www.kulturstedetlindegaarden.dk og se alt det, kulturstedet tilbyder i den nye sæson.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DEBAT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler

Foto: Lyngby-Taarbæk Kommune . Hvordan Lyngby-Taarbæk Kommune bliver drevet? Så..

Emil Søbjerg Falster . Emil Søbjerg Falster holder foredrag i..

Lyserød Lørdag var en stor succes Lørdag den 5. oktober..

Seneste nyheder