Aktiv og afslappende søndagsformiddag ved Springforbi Strandpark

Søndag den 1. september inviterer Lyngby Motion til en skøn formiddag fyldt med bevægelse og ro i naturskønne omgivelser ved Springforbi Strandpark. Fra kl. 09-11 kan du deltage i en forfriskende gåtur eller løbetur i Dyrehaven, efterfulgt af en times afslappende yoga med udsigt til havet.

Gåtur eller løbetur i Dyrehaven

Dagen starter med en times frisk gåtur eller løbetur gennem Dyrehavens varierende terræn. For dem, der foretrækker at gå, venter en rute på 4-5 km i et friskt tempo, hvor der sørges for, at alle kan følge med. Gåturen vil både øge pulsen og styrke kroppen.

Løbere kan se frem til en 8-9 km tur i et tempo på mellem 6-7 min/km. Der er plads til forskellige hastigheder, og der vil være opbakning undervejs, så alle får en god oplevelse.

Yoga mellem træerne

Efter den aktive del af formiddagen byder Lyngby Motion på en times fordybende yoga i strandparken. Med fokus på ben, hofter og core vil kroppen blive godt afspændt, og vi slutter af med en mindful øvelse, der får dig til at slappe helt af.

Praktisk info

Arrangementet starter ved parkeringspladsen på Springforbivej 3A, 2930 Klampenborg, og prisen er 50 kr. for deltagelse. Tilmelding sker via Lyngby Motions hjemmeside her.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DEBAT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler

Foto: Lyngby-Taarbæk Kommune . Hvordan Lyngby-Taarbæk Kommune bliver drevet? Så..

Emil Søbjerg Falster . Emil Søbjerg Falster holder foredrag i..

Lyserød Lørdag var en stor succes Lørdag den 5. oktober..

Seneste nyheder