Larm i Lyngby

Her på Lundtofte kollegiet blev der festet igennem sent i aftes. Trods flere henvendelser om at skrue ned for musikken blev beredskabspatruljen til sidst nødsaget til at lukke festen

I går måtte beredskabspatruljen lukke en fest og skrue ned for et TV. Det skriver Nordsjællands Politi i dagens døgnrapport

Først indløb en anmeldelse kl. 22.19 om, at der blev spillet meget høj musik på kollegiet på Lundtoftevej. Ifølge anmelderen er det i øjeblikket hver aften, der bliver spillet høj musik. Beredskabspatruljen rykkede ud til stedet og bad festens Disk Jockey om at skrue ned for musikken. Men senere på aftenen kom der en ny anmeldelse, og det førte til, at en beredskabspatrulje måtte lukke festen.

Kort efter – kl. 22.55 – kom der en henvendelse fra én, som følte sig generet af et fjernsyn, som var tændt med alt for høj lydstyrke. Anmelderen havde selv forsøgt at få ejeren af tv´et til skrue ned – med uden held. Beredskabspatruljen rykkede ud til stedet og fik reguleret Tv’ets lydstyrke.

Det er forståeligt, at man har lyst til feste og høre musik. Men det er altså rigtig dårlig stil, når man ikke reagerer på anmodninger fra naboer, som bliver generet. Især når det foregår sent på en almindelig hverdag!

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DEBAT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler

Emil Søbjerg Falster . Emil Søbjerg Falster holder foredrag i..

Lyserød Lørdag var en stor succes Lørdag den 5. oktober..

Nationalmuseets Rane underholdt fint med stor varme og underholdning. Alle..

Seneste nyheder