Bliv Kriseparat: Lær at klare dig selv i 3 døgn

Er du forberedt, hvis kritiske situationer opstår, eller hvis strømmen pludselig går i flere dage? Det er netop formålet med kurset “Kriseparat – Klar dig selv i 3 døgn”, som Beredskabsforbundet tilbyder til borgere, der ønsker at styrke deres kriseberedskab.

Kurset er rettet mod alle, der vil opnå større viden om, hvordan man som privatperson bedst kan klare sig i en nødsituation. Deltagerne lærer at tage vare på sig selv, deres familie, og deres bolig under kriser. Kurset dækker blandt andet forebyggelse af ulykker og skader, udarbejdelse af tjeklister og personlige beredskabsplaner, samt en introduktion til redningsberedskabet og det ansvar, man som borger har i en krisesituation.

Undervisningen, som er gratis, varetages af frivillige fra Beredskabsforbundet, og alle deltagere vil få udleveret relevant materiale.

I Lyngby Idrætsby afholdes flere hold, herunder Hold 2 den 26. september fra kl. 19.00-21.00. Der er også mulighed for at deltage i andre kurser hos Beredskabet, eller man kan tage kurset som e-læring. Alle kurserne er gratis, og yderligere information kan findes på beredskab.dk.

Gør dig selv, din familie og dit hjem kriseparat ved at deltage i dette værdifulde kursus og vær forberedt, hvis uforudsete hændelser rammer.

Foto: Lyngby-Taarbæk Kommune

4o

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DEBAT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler

Husk P-skiven: Vintertid og uhyggelige udgifter Efteråret er over os,..

Foto: Lyngby-Taarbæk Kommune . Hvordan Lyngby-Taarbæk Kommune bliver drevet? Så..

Emil Søbjerg Falster . Emil Søbjerg Falster holder foredrag i..

Seneste nyheder