25 års jubilæum i Virum Kirke

En festlig dag i Virum Kirke da sognepræst Inge Nelson kunne fejre sit 25 års jubilæum.

Virum Kirke var fyldt på denne solbeskinnede søndag, hvor kirken slog dørene op til en ganske særlig gudstjeneste af slagsen, nemlig en jubilæumsgudstjeneste.

Inge Nelson startede sin karriere i Virum Kirke som vikar, men blev dog efter et stykke tid ansat som overenskomstansat præst i kirken. Inden sin præstegerning havde Inge en uddannelse som socialpædagog, som hun dog valgte at forlade til fordel for kirken.

Efter gudstjenesten var der reception i store krypt under kirken, her var fyldt til sidste plads, med menighed, familie og venner og bekendte. Menighedsrådet var vært ved et let traktement til de fremmødte.

Formanden for menighedsrådet Uni Isenstein Nielsen, holdt en smuk tale for Inge og udtrykte, på vegne af menighedsrådet, tak for den daglige indsats Inge yder. Også kirkens organist Knud Rasmussen takkede for samarbejdet, han og dele af kirkens kor sang et par smukke sange i dagens anledning. Også Elisabeth Siemen, som vi om nogle måneder tager afsked med som præst ved kirken, sagde nogle venlige ord og takkede for den tider, hvor det kun havde været de to som måtte deles om opgaverne.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DEBAT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler

Foto: Lyngby-Taarbæk Kommune . Hvordan Lyngby-Taarbæk Kommune bliver drevet? Så..

Emil Søbjerg Falster . Emil Søbjerg Falster holder foredrag i..

Lyserød Lørdag var en stor succes Lørdag den 5. oktober..

Seneste nyheder