Kan affaldssortering være sjovt?

Lyngby-Taarbæk forsyning stiller op til Liv i Lyngby, med en sjov og lærerig konkurrence.

På lørdag den 7. september bliver der fest i gaderne, når Lyngby byder velkommen til den årlige byfest ’Liv i Lyngby’. Dagen bliver fyldt med spændende aktiviteter for både store og små, og blandt de mange stande finder man i år Lyngby-Taarbæk Forsyning, der har forberedt et program, der både underholder og oplyser.

Sjov for Børnene: Affaldssortering på Programmet

For de yngste deltagere har Lyngby-Taarbæk Forsyning planlagt en sjov og lærerig konkurrence, der sætter deres evner til affaldssortering på prøve. Konkurrencen er designet til at engagere børnene i en vigtig sag på en underholdende måde, og der vil selvfølgelig være flotte præmier til de dygtigste sorteringshelte. Det er en oplagt mulighed for at lære børnene om miljø og genbrug på en måde, de vil finde sjov.

Kan Du Smage Forskel på Vand?

Mens børnene konkurrerer, kan de voksne få testet deres smagssanser i en vandsmagning. Her vil deltagerne kunne prøve kræfter med at skelne mellem forskellige typer vand og se, om de kan genkende det lokale drikkevand fra Lyngby-Taarbæk. Det er en udfordring, der både kan overraske og underholde – og måske også give en større forståelse for det vand, vi drikker hver dag.

Mød op og stil spørgsmål

Lyngby-Taarbæk Forsyning glæder sig til at møde borgerne og besvare spørgsmål om alt fra vandforsyning til affaldshåndtering. “Vi er stolte over at være en del af lokalsamfundet og ser frem til at deltage i dette års byfest. Vi håber, at både store og små vil kigge forbi vores stand til en snak,” lyder det fra forsyningen.

Det ser ud til at blive en festlig dag, hvor fællesskab, læring og underholdning går op i en højere enhed. Så kom og vær med til en dag fyldt med aktiviteter, der både lærer og glæder – vi ses til ’Liv i Lyngby’!

Foto: Lyngby-Taarbæk Forsyning

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DEBAT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler

Foto: Lyngby-Taarbæk Kommune . Hvordan Lyngby-Taarbæk Kommune bliver drevet? Så..

Emil Søbjerg Falster . Emil Søbjerg Falster holder foredrag i..

Lyserød Lørdag var en stor succes Lørdag den 5. oktober..

Seneste nyheder