Ny café i Lyngby

Cafeen set indefra

.

Kæden Café Claire åbner i dag, fredag den 6. september, en ny café på Lyngby torv overfor det nyrenoverede rådhus

Caféerne Claire har specialiseret sig i at tilbyde en hyggelig atmosfære og en menu med fokus på kvalitetskaffe, lækre bagværk og lette måltider. De stræber efter at skabe en indbydende og afslappet stemning, hvor gæster kan nyde deres tid, uanset om de kommer for at arbejde, mødes med venner eller blot ønsker at slappe af.

Varieret udvalg

Den nye cafés beliggenhed giver ikke kun en attraktiv udsigt, den gør også stedet ideelt til at nyde en kop kaffe eller et måltid, mens man kigger på det livlige torv. Caféen forventes at tilbyde et varieret udvalg af både varme og kolde drikke, herunder forskellige kaffespecialiteter, samt et udvalg af smoothies og te. Menuen vil også omfatte friskbagte kager, wienerbrød og lette frokostretter, som salater og sandwichs, hvilket adskiller den fra mange andre caféer, der måske kun fokuserer på en bestemt type mad eller drikke.

Søger unge medarbejdere

Caféen søger unge, friske medarbejdere, der har lyst til at være en del af et dynamisk team. Det oplyser Claire Kit Elizabeth Andersson, som kommer fra København og kommer til at spille en central rolle som caféens manager. Hun udtaler: “Vi leder efter engagerede og energiske medarbejdere, der brænder for at yde god service og skabe en fantastisk oplevelse for vores gæster.”

Hun opfordrer interesserede til at skrive til hende på ca@cafeclaire.dk med CV og kort beskrivelse

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DEBAT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler

Emil Søbjerg Falster . Emil Søbjerg Falster holder foredrag i..

Lyserød Lørdag var en stor succes Lørdag den 5. oktober..

Nationalmuseets Rane underholdt fint med stor varme og underholdning. Alle..

Seneste nyheder