Nyt bæredygtigt tøjkoncept kommer til Sorgenfri

Kom og oplev det hos Villa Vi på Kongevejen

I en tid, hvor bæredygtighed og fællesskab fylder mere og mere, lancerer Villa Vi i Sorgenfri nu et spændende nyt samarbejde med det cirkulære tøjkoncept Another Closet. Dette koncept samler en gruppe lokale kvinder, der mødes omkring 10 gange om året for at dele og låne tøj af hinanden – en kombination af hygge, klimavenlighed og økonomisk ansvarlighed.

Den 17. september inviterer Tina, grundlægger af Another Closet, til et hyggeligt arrangement i Villa Vi, hvor interesserede kan lære mere om konceptet over et glas vin. Her vil der være mulighed for at se noget af det tøj, der er til rådighed, og få en introduktion til, hvordan man selv kan blive en del af fællesskabet.

Som en særlig mulighed tilbyder Another Closet en gratis prøvemåned, hvor nye medlemmer kan låne tøj, uden at skulle bidrage med eget tøj, før abonnementet begynder. Dette gør det nemt og uforpligtende at prøve konceptet af, inden man beslutter sig for, om man vil være en fast del af det.

De første par arrangementer, der blev afholdt i juni og august, har allerede været en succes, og interessen for konceptet vokser. Arrangementet er åbent for alle, der ønsker at kombinere bæredygtighed med fællesskab og mode.

“Jo flere vi er, jo sjovere bliver det,” udtaler Tina med stor begejstring, og håber på at se mange nye ansigter til arrangementet den 17. september i Villa Vi. Villa Vi ligger Kongevejen 61.

Læs mere om konceptet og meld dig til på Another Closets hjemmeside, eller følg begivenheden på Facebook.

Beskrivelse af systemet omkring Another Closet:

Sådan fungerer det:

1. Deltag i vores saloner: Vi mødes cirka én gang om måneden til vores tøj-salon. Datoerne for salonerne annonceres tre måneder i forvejen, så du har god tid til at planlægge. Det er helt okay, hvis du ikke kan komme hver gang – vi ved, at alle har en travl kalender!

2. Medbring tre stykker tøj: Tag tre stykker godt tøj med, som du er klar til at låne ud i et par måneder. Når du ankommer, sætter du et lille skilt med dit navn på tøjet og hænger det op på et af stativerne.

3. Find dine nye favoritter: Nu kan du begynde din jagt på tre stykker tøj, som du gerne vil låne med hjem. Det er som at shoppe – men mere bæredygtigt!

4. Tag med hjem eller behold: Hvis dit tøj ikke bliver lånt ud, tager du det bare med hjem igen. Du kan tage det samme tøj med til næste salon eller finde noget nyt at tage med.

5. Aflever og lån igen: Til den næste salon afleverer du de stykker tøj, du har lånt, og så kan du vælge tre nye favoritter at tage med hjem.

Medlemskab: For kun 149 kr om måneden kan du blive medlem af Another Closet. Dit medlemskab inkluderer en tøj-forsikring, så du er dækket, hvis der skulle ske et uheld med tøjet.

Kom og se hvordan det fungerer! Du er altid velkommen til at kigge forbi og opleve Klædeskabet i aktion.

Har du spørgsmål? Så send en mail til vores grundlægger, Tina, på hej@anothercloset.dk.

3 kommentarer

3 kommentarer

  1. Jeg har endnu ikke besluttet mig for, om jeg vil være med.
    Og kan desværre heller ikke deltage den 17. 9.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DEBAT

3 kommentarer

  1. Jeg har endnu ikke besluttet mig for, om jeg vil være med.
    Og kan desværre heller ikke deltage den 17. 9.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler

Foto: Lyngby-Taarbæk Kommune . Hvordan Lyngby-Taarbæk Kommune bliver drevet? Så..

Emil Søbjerg Falster . Emil Søbjerg Falster holder foredrag i..

Lyserød Lørdag var en stor succes Lørdag den 5. oktober..

Seneste nyheder