VSA-Online: Fra Nyhedsbrev til Digitalt Nyhedsmedie

Virum-Sorgenfri Avis blev startet i 2018, oprindeligt som et nyhedsbrev, etableret efter at lokalavisen Det Grønne Område besluttede at ophøre med at bringe tillæg med lokalstof fra Virum og Sorgenfri. Behovet for lokale nyheder var dog stort, og det viste sig hurtigt, at der var masser af indhold at dele. Derfor blev nyhedsbrevet omdannet til en fuldblods avis, som siden da er blevet udgivet både på tryk og online via sociale medier hver 14. dag.

Udviklingen af Virum-Sorgenfri Avis

Efterhånden som avisen voksede, blev det klart, at der var behov for at udvide rækkevidden og hyppigheden af nyhedsopdateringer. Dette førte til lanceringen af VSA Online, en lokal onlineavis, der daglig bliver opdateret med de nyeste nyheder og begivenheder i området. Denne digitale transformation har gjort det muligt for Virum-Sorgenfri Avis at være mere tilgængelig og relevant for læserne.

En finger på pulsen i lokalområdet

VSA Online adskiller sig fra den trykte udgave ved at dække hele kommunen samt Holte, mens Virum-Sorgenfri Avis hovedsageligt fokuserer på lokalområdet omkring Virum-Sorgenfri og omegn. Med denne nye platform ønsker redaktionen at være et samlingspunkt for lokale nyheder og begivenheder. Uanset om det drejer sig om arrangementer, koncerter, møder, foredrag eller sport, kan læserne finde informationer om de ting, der sker i deres område.

Et samlingspunkt for lokale begivenheder

En af de centrale funktioner ved VSA Online er eventområdet, hvor alle kan indsende oplysninger om kommende begivenheder. Dette gør det nemt for borgerne at holde sig opdateret om, hvad der sker i deres lokalområde. Det styrker fællesskabet ved at skabe et sted, hvor man kan dele og finde relevante informationer.

Drevet af frivillige

Både Virum-Sorgenfri Avis og VSA Online er drevet af frivillige kræfter, hvilket understreger det stærke lokale engagement og dedikation. Redaktionens mål er at bringe lokale nyheder frem til læserne og at skabe en platform, hvor beboerne kan dele deres historier og bekymringer. Alle, der har lyst til at bidrage, er velkomne til at kontakte redaktionen på redaktion@vsaonline.dk.

Bliv en del af lokalsamfundet

Virum-Sorgenfri Avis og VSA Online ønsker at være dit foretrukne lokale nyhedsmedie. Med et stærkt fokus på lokale nyheder og begivenheder håber redaktionen at kunne skabe en tættere forbindelse mellem borgerne i området. Har du noget på hjerte, eller ønsker du at deltage i arbejdet med at bringe lokale nyheder ud til dine naboer, er du mere end velkommen til at tage del i fællesskabet.

Med VSA Online er der nu en platform, hvor du altid kan finde de seneste opdateringer og være en del af det pulserende liv i området. Brug os som din lokale nyhedskilde, og lad os sammen skabe en stærkere og mere informeret lokalbefolkning.

Som nævnt udgives Virum-Sorgenfri Avis og VSA Online af Virum-Sorgenfri Handels og Borgerforening.

Ønsker du at støtte op om arbejdet i foreningen kan du melde dig ind nedenfor. Det koster 100 kr. pr. familie om året og 500 kr. pr. virksomhed halvårligt. Faktura vil blive fremsendt efter tilmeldingen.

Bliv medlem af VSHB:

Meld dig ind i foreningen eller deltag aktivt i:

  • Bestyrelsen
  • Arbejdsgrupper
  • Som medhjælper ved arrangementer

Eller ved blot at yde dit medlemsbidrag.