Giv kærligheden vinger

Ægteskabskursus i Lundtofte Kirke

Ægteskabet er under pres. Halvdelen af alle ægteskaber bliver opløst ved skilsmisse. Måske fordi fortidens pligter og roller er voldsomt forandrede, nogle endda helt væk. Alligevel formår det langvarige parforhold noget særligt. Hvis vi holder fast og tilstræber at forny os sammen.

I kirken fejrer vi kærligheden “til døden skiller ad”. I kirken er kærligheden omdrejningspunktet, men kirkens virke rækker ud over brylluppet og ud over den kærlighed, som er let og lige til. I kirken er plads til det hele.

Med fem temaaftneri efteråret 2024 vil vi sætte fokus på, hvordan vi kan arbejde med kærligheden, også når vi møder modgang. Med sognets temaaftener har vi tidligere vist, at kirken kan byde ind og vise, at det er muligt at give kærligheden vinger.

Møderækken har tidligere vist, at kirken kan skabe rammer for de svære samtaler om parforholdet og det lange samliv, som er den måske bedste investering, vi kan gøre vores liv.

I møderækken vil sognepræst Julie Bjørklund Rebel sammen med parterapeut og sexolog Michael Sander Loua belyse ægteskabet, dets udfordringer og dets muligheder.

De fem temaaftener er hverken terapi eller undervisning. Med oplæg vil vi give plads til samtale og refleksion, hvorved vi skaber et fortroligt rum, som kan nære den fælles læring med inddragelse af deltagernes tanker og erfaringer.

Møderækken over fem gange i oktober og november er for par, der har været sammen i mere end 5 år. Deltagelse er gratis, men vi forventer, at de tilmeldte par kommer samtlige fem gange. Det giver den bedste dynamik og den største tryghed i gruppen.

Tilmelding er nødvendig og skal ske til Julie Rebel; jfbr@km.dk eller tlf. 40103710.

Datoer: Onsdage 9. og 30. oktober, 13., 20. og 27. november. Alle dage kl.19-21.30 i sognegården.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DEBAT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler

Emil Søbjerg Falster . Emil Søbjerg Falster holder foredrag i..

Lyserød Lørdag var en stor succes Lørdag den 5. oktober..

Nationalmuseets Rane underholdt fint med stor varme og underholdning. Alle..

Seneste nyheder