Liv på den store parkeringsplads i Holte

Vejret er flot og danner ramme om mange forskellige aktiviteter. Allerede ved nitiden bliver der rejst store telte i efterårsbrunefarver lidt som beduinerne kender til.

Loppemarkedet

Der har været gang i hele i selve loppemarkedet nu i et par timer, men der sker noget i det nordvestlige område. De store telte er ved at blive bemandet. Loppegængerene skal lige se det an.

Så begynder de første at læse på skiltene, som Emilie fra Visible Mending har skrevet.

Først ser man endnu et skilt. Her kan man få, ja ganske gratis, frø til udplantning, der er flere at vælge imellem. Et forslag kunne være en blomst, der både kan stå i krukke, på friland og sågar i drivhus. Eva Fredriksen foreslår en, der særligt tiltrækker gule sommerfugle.

Dernæst kommer man til Nada Naanaah fra Dansk-Syrisk Kulturforening. Her udleverer de håndlavede stofbæreposer i mange farver og størrelser. Og er din skjorte revnet, kan du få den repareret; og det går hurtigt.

Lige overfor står Jesper Blaaberg og reparerer cykler. Også her gik det ufatteligt hurtigt. Der er nok nogle, der kender ham fra Bikeshop på Ordrupvej ikke så langt fra Værtøjsmagasinet.

Kun for børn i alle aldre

Ellinor otte år er i gang med at lege med stofstykker i alskens farver. Her kan klippes i de rigtige størrelser, og der kan vælges eget design. Og det gjorde Ellinor fra Holte Skole.Det er søndag på parkeringspladsen i Holte

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DEBAT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler

Emil Søbjerg Falster . Emil Søbjerg Falster holder foredrag i..

Lyserød Lørdag var en stor succes Lørdag den 5. oktober..

Nationalmuseets Rane underholdt fint med stor varme og underholdning. Alle..

Seneste nyheder