Halloween i Lyngby Svømmehal

En (u)hyggelig oplevelse for hele familien

Lyngby Svømmeklub inviterer til et skræmmende sjovt Halloween-arrangement i samarbejde med Lyngby Idrætsby og Udspringsklubben. Søndag den 27. oktober forvandles svømmehallen til en (u)hyggelig legeplads, hvor børn fra 4 år og op efter kan deltage i en række spændende aktiviteter.

To sjove sessioner

Arrangementet byder på to forskellige sessioner, så alle har mulighed for at deltage. Den første session løber af stablen fra kl. 12.00-13.00, og den anden session finder sted fra kl. 13.00-14.00. Uanset hvilken session du vælger, er der lagt op til sjov og fællesskab i vandet.

Aktiviteter for hele familien

I svømmehallen vil der være masser af sjove aktiviteter, som børnene kan prøve kræfter med, men der er også mulighed for at hygge sig med venner og familie både i og uden for bassinet. Det er en perfekt mulighed for at tilbringe kvalitetstid sammen i et trygt og sjovt miljø.

Praktisk information

Hvis du vil være med til dette spændende arrangement, kan tilmelding ske via Lyngby Svømmeklubs hjemmeside på lsk.dk/page/halloween. Husk at sikre dig en plads i god tid, så du og dine kære kan få en mindeværdig dag med sjov, leg og (u)hygge.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DEBAT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler

Foto: Lyngby-Taarbæk Kommune . Hvordan Lyngby-Taarbæk Kommune bliver drevet? Så..

Emil Søbjerg Falster . Emil Søbjerg Falster holder foredrag i..

Lyserød Lørdag var en stor succes Lørdag den 5. oktober..

Seneste nyheder