Workshop i “Kreativ mindfulness og abstrakt maleri” hos Art Flair Studio.

I oktober slår Art Flair Studio dørene op for besøgende, når der inviteres indenfor til en workshop i kreativ mindfulness og abstrakt maleri. 

Arrangementet byder på en unik mulighed for at dykke ned i en kunstnerisk verden, hvor ro, fordybelse og personlig kreativ udfoldelse er i fokus. Det hele sker i de stemningsfulde og hyggelige rammer hos Art Flair Studio i Virum.

Workshoppen, der afholdes som et samarbejde mellem Art Flair Studio og den aarhusianske kunstner Sara Domino, har fokus på kreativ mindfulness, kombineret med teknikker inden for abstrakt maleri. Her får deltagerne mulighed for at udtrykke sig kunstnerisk på deres egne præmisser, mens de guides igennem en proces, hvor både sind og lærred får plads til at udfolde sig. 

Uanset om du er nybegynder eller erfaren, eller blot nysgerrig på, om der gemmer sig en kreativ side i dig, er denne workshop en oplagt mulighed.

“Alle kan være kreative – det kræver blot tid og rum til at udforske det. Denne workshop henvender sig både til dem, der allerede maler, og til dem, der endnu ikke har kastet sig ud i det, men som er nysgerrige på at prøve,” fortæller Sara Domino. 

Workshoppen er designet til at skabe et trygt og uformelt rum, hvor deltagerne kan give slip på hverdagens stress og i stedet finde fordybelse og nærvær gennem deres eget kunstneriske udtryk.

Du kan allerede nu tilmelde dig og booke din plads på Art Flair Studios hjemmeside. Der er plads til alle, der har lyst til at udforske deres kreative potentiale. 

Så hvis du drømmer om at prøve kræfter med maleriet eller søger en ny måde at finde ro og nærvær på, er dette arrangement noget for dig.

Art Flair Studio glæder sig til at byde alle velkommen til to dage fyldt med kunst, fordybelse og kreativitet.

Workshop i “Kreativ mindfulness og abstrakt maleri”:

Dato: Lørdag 26. Oktober og Søndag 27. okt 2024 kl.13.30-16

Sted: Art Flair Studio – Virumvej 90a, kld. th. 

Pris: 375 kr. pr. person

Tilmelding: Besøg artflair.dk for mere information og tilmelding. 

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DEBAT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler

Emil Søbjerg Falster . Emil Søbjerg Falster holder foredrag i..

Lyserød Lørdag var en stor succes Lørdag den 5. oktober..

Nationalmuseets Rane underholdt fint med stor varme og underholdning. Alle..

Seneste nyheder