VSB Dagen 2024: En Dag Fyldt med Solskin, Fodbold og Fællesskab

Lodtrækning ifm VSB Tombola med bl.a. Signerede trøjer fra Lyngby, Brøndby, FCK, FCN og landsholdstrøjer samt et af hav af præmier fra lokale Virum sponsorer. 

.

VSB Dagen 2024 blev en stor succes

VSB Dagen 2024 blev en uforglemmelig oplevelse for alle deltagere, da den overgik alle forventninger med et fantastisk fremmøde af hundredvis af spillere i alle aldre. Solen skinnede fra en skyfri himmel, og det dejlige vejr lokkede ikke kun spillerne til, men også deres forældre og søskende, som flittigt deltog i de mange aktiviteter omkring klubhuset.

Dagen var fyldt med spænding og sjov, hvor fodboldturneringer var dagens midtpunkt. Både børn og voksne deltog i de forskellige kampe, der blev spillet med stor entusiasme og kammeratskab. For de yngste var der arrangeret mini-stævner, hvor de kunne prøve kræfter med sporten i en mere uformel og legende atmosfære.

Et af de heldige vindere af en signeret Lyngby Boldklub trøje sammen med Lyngby spillerne Lauge Sandgrav og Casper “Dani” Winther 

Men VSB Dagen bød på meget mere end bare fodbold. Aktiviteterne var mangfoldige og tiltrak både store og små. Der var en spændende tombola med masser af præmier, hvor heldige deltagere kunne vinde alt fra små souvenirs til større gaver. De mindste kunne more sig i hoppeborgen eller på den oppustelige fodboldbane, hvor de kunne lege og konkurrere på en sjov og sikker måde.

For dem med en forkærlighed for videospil blev der arrangeret en FIFA-turnering, hvor både børn og voksne kunne dyste i det populære fodboldspil. Turneringen tiltrak mange deltagere og skabte en intens, men venskabelig konkurrence.

Boldkunsternen Lukas Christoffersen udfordrer VSB spillere på Panna banen

Dagens højdepunkt for mange var de imponerende opvisninger af boldkunstnerne Lukas Christoffersen og Noah Kofi. Med deres utrolige teknik og kreative tricks tryllebandt de publikum og inspirerede de unge spillere til at drømme stort. Deres opvisninger var ikke kun underholdende, men også en påmindelse om, hvad man kan opnå med dedikation og hårdt arbejde.

På dagen blev det også fejret at VSB old girls før sommeren var blevet Sjællandsmestre, ligesom klubbens U14 piger havde vundet Københavnsmesterskabet.

Alt i alt blev VSB Dagen 2024 en fejring af sport, fællesskab og glæde. Den store opbakning fra spillere, forældre og søskende vidnede om klubbens stærke sammenhold og det fællesskab, der binder alle sammen. Med solskin, smil og masser af aktivitet blev dagen en succes, som mange allerede ser frem til at gentage næste år.

Lokale spillere fra Lyngbys Superliga hold Lauge Sandgrav og Casper “Dani” Winther skrev autografer foran Pokalhytten 

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DEBAT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler

Emil Søbjerg Falster . Emil Søbjerg Falster holder foredrag i..

Lyserød Lørdag var en stor succes Lørdag den 5. oktober..

Nationalmuseets Rane underholdt fint med stor varme og underholdning. Alle..

Seneste nyheder