Loppemarked i Virumhallen

Så kan du igen komme og gøre et godt fund

Er du på udkig efter unikke loppefund og samtidig ønsker at støtte et godt formål? Så er der god grund til at besøge loppemarkedet i Virumhallen! Den 20. oktober 2024 afholder Virum-Sorgenfri Håndboldklub sit traditionelle loppemarked i Hal 2 på Geels Plads 40, Virum. Dørene er åbne fra kl. 9 til 14, og for kun 25 kr. i entré (børn under 12 år er gratis) kan du gå på opdagelse blandt de mange spændende boder.

78 stadepladser fyldt med skatte

Loppemarkedet, som arrangeres af frivillige fra Virum-Sorgenfri Håndboldklub, byder på hele 78 stadepladser. Det brede udvalg sikrer, at der er noget for enhver smag. Uanset om du er på jagt efter retroartikler, antikviteter, nipsting, tøj, bøger eller noget helt andet, så kan du med garanti finde noget, der falder i din smag. Tidligere år har loppemarkedet tiltrukket mellem 1000 og 1200 gæster, som alle er kommet for at finde nye skatte til hjemmet.

Støt håndboldklubbens ungdom

Loppemarkedet har ikke kun til formål at glæde loppemarkedsgæsterne. Hele overskuddet går nemlig til Virum-Sorgenfri Håndboldklubs ungdomsafdeling. Pengene bruges til at give klubbens unge spillere nyt udstyr, finansiere ture og generelt skabe endnu bedre rammer for deres håndboldoplevelser. Det betyder, at hver gang du køber en ting eller betaler din entré, er du med til at støtte de unge håndboldspillere i Virum.

En hyggelig dag i Virumhallen

Kom og oplev stemningen i Virumhallen den 20. oktober. Med loppemarkedets mange boder og store variation af varer er der lagt op til en hyggelig dag, hvor hele familien kan deltage. Tag børnene med, nyd de mange indendørs stande, og gør en god handel, samtidig med at du støtter et godt formål.

Så sæt kryds i kalenderen og kig forbi Virumhallen til en dag fyldt med loppefund, fællesskab og støtte til lokalsporten!

NB! Alle stadepladser er solgt

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DEBAT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler

Emil Søbjerg Falster . Emil Søbjerg Falster holder foredrag i..

Lyserød Lørdag var en stor succes Lørdag den 5. oktober..

Nationalmuseets Rane underholdt fint med stor varme og underholdning. Alle..

Seneste nyheder