BIKE FOR BØRNENE UDSOLGT!

Interessen for at være med til at træde i pedalerne for kræftsyge børn den 2. november var så stor, at alle cykler nu er besat. MEN arrangementet GENTAGES TIL MARTS

Bike for Børnene Men Team Rynkeby 100 afholder spinning eventen ‘Bike for Børnene’ igen lørdag den 8. marts 2025 fra kl. 9-13 i FitnessX Virum, Virumvej 96.

Så du kan stadig nå at være med til fire hyggelige timer på cyklen i en god sags tjeneste. Det fortæller Birgitte Dalsberg fra Team Rynkeby, som opfordrer dig til i købe en cykel til 150 kr./time + gebyr og invitere venner og/eller familie med til en sjov træningsoplevelse.

“I behøver ikke at være medlemmer for at deltage – og I bestemmer selv antallet af timer på cyklen. FitnessX-instruktørerne tager os godt igennem alle fire timer, og der er pause i løbet af hver time. Der vil være snacks, drikkevarer og lodtrækningspræmier undervejs fra vores gode lokale sponsorer. Alle de indsamlede penge går ubeskåret til Børnecancerfonden og dermed til kræftsyge børn. siger Birgitte Dalsberg.

Du kan tilmelde dig gennem denne QR kode:

Har du spørgsmål, så kontakt Birgitte Dalsberg på 20155546.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DEBAT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler

Emil Søbjerg Falster . Emil Søbjerg Falster holder foredrag i..

Lyserød Lørdag var en stor succes Lørdag den 5. oktober..

Nationalmuseets Rane underholdt fint med stor varme og underholdning. Alle..

Seneste nyheder