Oplev Livet som Kommunalpolitiker i Lyngby-Taarbæk

Foto: Lyngby-Taarbæk Kommune

.

Hvordan Lyngby-Taarbæk Kommune bliver drevet? Så er der en unik mulighed for dig! Lørdag den 2. november kl. 10-12 inviterer kommunen til et åbent og uforpligtende arrangement på rådhuset, hvor du kan lære mere om at være medlem af kommunalbestyrelsen og overveje, om det kunne være noget for dig.

Arrangementet byder på en række interessante indlæg fra centrale figurer i kommunen. Borgmester Sofia Osmani vil byde velkommen og give en kort introduktion til, hvordan man stiller op til kommunalvalget. Viceborgmester Simon Pihl Sørensen vil fortælle om de forskellige opgaver og ansvarsområder, man kan få som kommunalbestyrelsesmedlem.

Michael Medom Jørgensen, som stadig er i gang med sin første periode, vil dele sin erfaring og give indsigt i, hvilke forventninger der er til en lokalpolitiker. Endelig vil kommunaldirektør Søren Hansen give et overblik over, hvad det indebærer at være kommunalpolitiker i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Efter de informative indlæg vil der være mulighed for at gå rundt og møde de forskellige partier, der stiller op til kommunalvalget i kommunen. Dette er en fantastisk chance for at få en bedre forståelse af de politiske muligheder og finde ud af, hvilket parti der passer bedst til dine egne holdninger.

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding. Tilmeld dig senest den 1. november ved at sende en mail til mawej@ltk.dk.

Kom og få indsigt i kommunalpolitikens verden og bliv inspireret til at tage del i udviklingen af Lyngby-Taarbæk Kommune!

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DEBAT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler

Husk P-skiven: Vintertid og uhyggelige udgifter Efteråret er over os,..

Emil Søbjerg Falster . Emil Søbjerg Falster holder foredrag i..

Lyserød Lørdag var en stor succes Lørdag den 5. oktober..

Seneste nyheder