Deres smørrebrød er fremragende, det findes næppe meget bedre i kongeriget lige nu, siger Berlingske Tidendes madanmeldere
Kulturminister Jacob Engel-Schmidt vil gerne have det danske smørrebrød på UNESCOs liste over kulturel verdensarv. Det er madskribenterne Søren Frank og Søren Jacobsen Damm fra Berlingske Tidende helt enige i, og de har nu lavet en Top-10-liste over de bedste steder at sætte tænderne i et stykke af den danske nationalret. Peter Liebs Hus i Dyrehaven er det eneste madsted udenfor København, der er kommet med.
Og madskribenterne er begejstrede:
”Det er et fremragende spisested, faktisk så glimrende, at det ikke bare burde være et lokalt spisested, men også udflugtsmål for det blege folk fra stenbroen. Vi fik en smørrebrødsfrokost, som næppe findes meget bedre i kongeriget lige nu. Vi er meget tæt på topkarakteren seks stjerner her. Det var sådan set kun et par mindre logistiksammenbrud med følgende ventetider – formentlig forårsaget af et par større selskaber på kroen denne dag – som gør, at vi nøjes med fem en halv stjerne”. (Hvilket vurderes til at være lige under eller på niveau med én Michelin-stjerne)


