Frederiksdal Fribad tager hul på sæson 2025 fredag den 25. april, hvor der tændes op for grillen med restaurantens helt store speciale – buffet med brasiliansk churrasco (oksekød) og en række forskellige salater sammensat af årstidens friske råvarer. Udvalget varierer fra dag til dag.
Nogle af de faste salater på buffeten er hjemmebagt brød, hummus, tzatziki, vandmelon med feta, solmodne tomater med mozzarella, rødløg, frisk basilikum og balsamico glace, pasta vendt i hjemmelavet pesto med cherrytomater, forårsløg og oliven, broccolisalat med peberfrugt og rødløg, samt råstegte kartofler med frisk rosmarin og timian.
Iskiosken vil være åben fra kl. 10-22, og restauranten fra kl. 17-22.
Her bestiller du bord i restauranten: Book på Restaurant Frederiksdal Fribad – DinnerBooking
Restauranten lukker for sæsonen den 28. september 2025 men fortsætter med afholdelse af arrangementer, julefrokoster etc. resten af året. Send en mail til frederiksdal@fribad.dk,
hvis du vil bestille et arrangement.












