Nye æg i Storkereden

Åbning af den relancerede Storkerede

I 1959 kunne man første gang stifte bekendtskab med den bemandede Rasteplads Storkereden, her kunne man tage et hvil og nyde noget rigtig lækker mad i de hyggelige omgivelser. Det var blandt andet smørrebrød af høj kvalitet samt et stort udvalg af andre retter.

Den nye version af Storkereden drives af OK som har lejet den i en årrække frem. Det vil ikke være muligt at købe benzin på rastepladsen, men kun opladning af el-biler. Til det brug er der opstillet 4 lade standere med hver to udtag á 400W og på den anden side af motorvejen på rasteplads Lærkereden er der opstillet 2 lade standere ligeledes med to udtag hver der også giver 400W.

Convenience eller på dansk bekvemmelighed er typen af butik man vil drive på stedet. Det er da også bekvemligt at kunne nyde det store udvalg mens bilen får ny energi.

Sofia Osmani ønsker tillykke.

Den officielle klipning af snoren blev foretaget af Borgmester Sofia Osmani, og Michael Djarnis fra OK Plus.

På dagen blev der serveret gratis kaffe og croissanter samt is til børnene.

Og så er der åbningstilbud på opladning frem til d. 28 juni, hvor man kan tanke el til 1,75 kr. pr. kWh i forhold til normal prisen på 3.49 pr. kWh.

Bestyrerpar Christine og Michael Jakobsen

Det nye bestyrepar Christine og Michael Jakobsen er gamle i gårde i OK familien, hvor de tidligere har drevet et andet af Oks etablissementer.

Og når man indtager vådt og tørt kan man glæde sig over den smukke udsigt bag Storkereden, hvor der både er pladser inde og ude.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DEBAT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede artikler

Husk P-skiven: Vintertid og uhyggelige udgifter Efteråret er over os,..

Foto: Lyngby-Taarbæk Kommune . Hvordan Lyngby-Taarbæk Kommune bliver drevet? Så..

Emil Søbjerg Falster . Emil Søbjerg Falster holder foredrag i..

Seneste nyheder